Nieuws

Laatste nieuws

Waarschuwing phishing e-mails en sms

25-11-2021

Er worden nog steeds e-mails, sms-berichten en brieven verzonden door een onbekende partij waarin u ten onrechte wordt gevraagd om uw inschrijving te verlengen en hiervoor geld te betalen.

Volgens de valse berichten kunt u de betaling doen door op de link in de tekst te klikken. Wij adviseren u dringend om niet op de link te klikken en de afzender van het bericht te blokkeren en/of op de zwarte lijst te zetten! Indien u toch op de link geklikt heeft neem dan zo snel mogelijk contact op met uw bank en doe aangifte bij de politie.

 

Verlengen bij Thuis in Limburg is gratis
De mail of sms begint zonder de juiste aanhef, zonder vermelding van de regio en een onjuist factuurnummer. Tevens wordt er verwezen naar Woningnet en niet naar de website van Thuis in Limburg. Verlengingsverzoeken van Thuis in Limburg zijn in ieder geval te herkennen aan een logo van Thuis in Limburg. De verlenging bij Thuis in Limburg verloopt alleen door in te loggen op de officiële website van Thuis in Limburg. Ook wordt voor de verlenging bij Thuis in Limburg geen kosten in rekening gebracht.

Mocht u twijfelen aan de juistheid van het ontvangen bericht, neem dan contact op. 

 

Laatste nieuws

E-mail

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.

Telefonisch

Stelt u uw vraag liever via telefoon? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Thuis in Limburg.

U vindt de telefoonnummers van de aangesloten corporaties bij de contactgegevens.