Inschrijven

Wilt u een woning huren in Limburg of Zuidoost Brabant? Met een inschrijving als woningzoekende kunt u reageren op de vrijkomende huurwoningen in deze regio.

Inschrijven als woningzoekende

U kunt zich hier kosteloos inschrijven als woningzoekende voor Limburg en Zuidoost Brabant. Dit kan als u 18 jaar of ouder bent en in Nederland mag wonen. 

Na uw inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Controleer regelmatig of uw gegevens nog kloppen. Zijn uw gegevens niet juist, dan kan dat leiden tot het intrekken van een woningaanbieding. Wijzigingen kunt u eenvoudig doorvoeren als u bent ingelogd op uw persoonlijke pagina.

Stond u al ingeschreven bij Krijtland Wonen?

In januari 2021 zijn de corporaties Krijtland Wonen en Woningstichting Simpelveld gefuseerd. Stond u bij Krijtland Wonen ingeschreven, maar nog niet bij Thuis in Limburg, dan wordt uw inschrijving per 18 januari 2021 overgenomen. U ontvangt hierover een bericht. De inschrijving die overgenomen is, moet eerst geactiveerd worden. Dat doet u via de link die per e-mail naar u is gestuurd. Het is niet nodig een nieuwe inschrijving te maken bij Thuis in Limburg. Heeft u geen bericht ontvangen, neem dan contact op met Krijtland Wonen of met Thuis in Limburg.

Privacy beleid

Thuis in Limburg gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Bij het inschrijven wordt gevraagd in te stemmen met de voorwaarden bij de inschrijving en de privacy voorwaarden. Lees voordat u start met inschrijven alvast deze voorwaarden door.

Wat heeft u nodig?

 


Ongeveer 10 minuten van uw tijd
om uw gegevens in te voeren en een zoekprofiel aan te maken.


Gegevens over uw bruto jaarinkomen
Inkomensgegevens van alle gezinsleden die ouder zijn dan 18 jaar (behalve van meeverhuizende kinderen). Het bruto jaarinkomen vindt u op de inkomensverklaring die u opvraagt bij de Belastingdienst (via tel 0800 0543 of via uw DigiD). 
 

 

 

 Start inschrijving >

Info Thuis in Limburg

Thuis in Limburg, hoe werkt het?
Folder Nederlands

Thuis in Limburg, how does it work?
Flyer English

Thuis in Limburg, wie funktoniert es?
Flyer Deutsch

Thuis in Limburg, jak to dziaƂa?
Broszuro Polska