Terug naar overzicht

Nieuwbouwappartementen Criekenput (Malpertuis, Maastricht)

Aan de Criekenput/Widelanken in de wijk Malpertuis bouwt Servatius 80 nieuwe energiezuinige appartementen. Deze appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoons huishoudens. Aannemer Laudy Bouw & Ontwikkeling start in 2021 met de bouw en de woningen zijn klaar in 2022.  

Over de woning

De appartementen zijn circa 65 m2 groot. Alle appartementen zijn rollatortoegankelijk. Een aantal van de appartementen is ook rolstoeltoegankelijk en daardoor geschikt voor mensen die minder valide zijn. 

Plattegrond woningtypes

Bekijk hier de plattegronden van de verschillende woningtypes:
[klik op de afbeelding om te vergroten]

De huurprijs

De appartementen krijgen maximaal een huurprijs van € 633,25 (prijspeil 2021). U komt wellicht in aanmerking voor huurtoeslag. 

Groene omgeving

U komt te wonen in een mooie groene omgeving. Zodra de bouw klaar is richt de Gemeente Maastricht het parkeerterrein en het omliggende groen in en maakt van de straat Widelanken een voetpad. 

Interesse?

Heeft u interesse in een van deze sociale nieuwbouwappartementen? Vul dan het inschrijfformulier in via de website van Servatius. U wordt dan op de hoogte gehouden van de voortgang van de bouw, huurprijzen en toewijzingscriteria. 


Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Kenmerken

WoningtypeAppartement met lift
Aantal woningen80
Oppervlakte woningen65m²
Huurprijzenmaximale huurprijs van € 633,25 (prijspeil 2021)

Planning

Startdatum2021
Datum van oplevering2022
Start verhuureind 2021
Terug naar overzicht